Львівщина - лідер за кількістю шлюбів у Західній Україні

У «Шегинях» прикордонники попередили дві спроби незаконного ввезення в Україну автомобілів
Одразу два випадки переміщення транспортних засобів через державний кордон з порушенням чинного законодавства України попередили прикордонники Мостиського загону. Про це повідомила прес-служба Львівського прикордонного загону.

У першому півріччі нинішнього року в Західній Україні (Львівська, Закарпатська, Рівненська, Тернопільська, Волинська, Чернівецька, Івано-Франківська області) зареєстровано 24 тис. 651 шлюб. Про це УНН повідомили у Державній реєстраційній службі.

Найчастіше одружувалися мешканці Львівщини - 6 574 шлюби. На другому місці – Івано-Франківська область - 3 592 шлюби. Далі майже з однаковою кількістю одружень ідуть Закарпатська (3 199 шлюбів) та Рівненська (3 190 шлюбів) області.

Найрідше на Заході України одружуються мешканці Чернівецької області, де з початку року зареєстровано лише 2 552 шлюби.

Варто зазначити, що за цей самий час у Західній Україні зареєстровано 56 197 актів про народження. Найбільше немовлят зареєстровано на Львівщині - 13 926, далі ідуть Івано-Франківська - 7 880 та Волинська - 7 002, області. Найменше немовлят зареєстровано в Чернівецькій області (5 307).

Нагадуємо, що мешканці Львівської, Закарпатської, Рівненської, Тернопільської, Волинської, Чернівецької, Івано-Франківської областей можуть записатися на прийом до всіх відділів державної реєстрації актів цивільного стану через Інтернет.

Попередній запис на прийом здійснюється через офіційний веб-сайти Головних управлінь юстиції.

Нагадаємо, голова Державної реєстраційної служби Дмитро Ворона доручив запровадити в обласних реєстраційних службах електронний запис на прийом до відділень реєстрації актів цивільного стану, нерухомого майна, а також юридичних осіб та фізичних осіб-підприємців.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: