Вихованці УДЮМК поїхали в гори

Гуртківці УДЮМК Шевченківського району вирушили у Карпати. Поблизу села Сусково Закарпатської області діти матимуть змогу гарно провести час та відпочити. Адже там дітвора з педагогами УДЮМК облаштують наметовий  табір «Джерело».

Діти будуть дихати свіжим карпатським повітрям, купатися в гірській річці Латориця та засмагати. Для них будуть організовані спортивні змагання, ігри на повітрі, творчі майстер-класи. На діток очікують туристичні походи на гору Синяк, а також екскурсія до палацу австрійського графа Шенборна з чудовим парком-дендрарієм і декоративним озером.

Окрім того, таборувальники візьмуть участь у чергуваннях з приготування їжі, прибиранні навколишньої території, заготівлі дров. Діти отримають теоретичні та практичні знання з туризму, поведінки на природі під час відпочинку.

«В нашій установі склалася хороша традиція – влітку з гуртківцями вирушати в Закарпаття. Цього року це вже вдванадцяте. В мальовничому куточку, на горі над річкою Латориця розташовуємо наметове містечко, педагоги разом із вихованцями облаштовують територію:  розкладають намети, впорядковують ватру, кухню, ятрину. У програмі поїздки є місце і відпочинку, і навчанню. Особливо  дітвора полюбляє вечорами збиратися навколо ватри й співати пісні», - каже Людмила Бондарчук, педагог-організатор УДЮМК Шевченківського району.

Крім того, гуртківці УДЮМК Сихівського району цього тижня повернуться з наметового табору з с. Тухля Сколівського району.

 

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: