ДП «Львівський облавтодор» має нового керівника

Сьогодні о 10.00 відбулось представлення нового директора ДП «Львівський облавтодор». Ним став Віктор Багрій,уродженець Львівської області, директор Стрийського райавтодору.

Представляли колективу нового керівника Сергій Стельнякович,  голова правління ДАК «Автомобільні дороги України»; Богдан Матолич, перший заступник голови ЛОДА; Микола Гнатів ,начальник Служби автомобільних доріг у Львівській області. Слова привітання і традиційні квіти для новопризначеного директора, оплески колективу і побажання плідної праці.

Сергій Стельнякович, привітавши з призначенням на таку відповідальну посаду одразу ж зазначив, що на плечі Багрія лягає величезна відповідальність, адже у нього не буде часу на розкачування а одразу  доведеться вирішувати першочергові організаційні і робочі питання Львівського облавтодору. «Дороги в Україні є різні. Є хороші, є нормальні, в задовільному стані, а ще є дороги Львівської та Івано-Франківської областей. Тому ситуацію з дорогами потрібно радикально міняти» Зазначив Сергій Стельнякович.

З теплими побажаннями та напутнім словом привітав новопризначеного керівника перший заступник голови ЛОДА Богдан Матолич., зауваживши, що Віктору Багрію доведеться одразу ж взятись за реформування роботи підприємства і відомства загалом. Пообіцяв «підставити плече» у вирішенні питані в роботі підприємства.

Микола Гнатів, привітавши нового керівника, побажав йому успіхів й плідної праці.

Не було на представленні попередника Багрія Юрія Тарасовича, який ще в травні написав заяву на звільнення. Як зауважив Сергій Стельнякович, хоч Тарасовича немає серед присутніх, та все ж висловив йому подяку за 11 років роботи на посаді директора ДП «Львівський облавтодор».

Після урочистого представлення відбулась робоча нарада Сергія Стельняковича,  Богдана Матолича та Віктора Багрія з працівниками облавтодору.

Про це повідомила прес-служба "Львівського облавтодору"

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: