Очільник Львівщини привітав особовий склад 80-го окремого аеромобільного полку з професійним святом

2 серпня голова Львівської  облдержадміністрації Віктор Шемчук взяв участь у заходах з нагоди Дня високомобільних десантних військ Збройних Сил України.

Віктор Шемчук привітав військовослужбовців та весь особовий склад 80-го окремого аеромобільного полку з професійним святом.

«Нелегка, але почесна військова служба десантників. Щоденні вишколи, багатокілометрові кроси, заняття бойовими видами єдиноборств, стрибки з парашутами – це ваші буденні заняття. Але вони гартують тіло і дух в ім’я священної справи – бути готовими до захисту Батьківщини», – сказав у вітальному слові В.Шемчук.

Також очільник області відзначив, що 80-й окремий аеромобільний полк неодноразово був визнаним кращим у Сухопутних військах Збройних Сил України, а за результатами з фізичної підготовки цей полк є кращою військовою частиною Збройних Сил України.

Віктор Шемчук побажав військовослужбовцям успіхів у бойовій підготовці, сімейних гараздів, мирних буднів, а також й надалі з честю виконувати завдання, які покладені на підрозділ щодо антитерористичних і миротворчих операцій.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Інші події

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: