Капіталовкладення згідно з Інвестиційною програмою ПАТ „Львівобленерго” склали 76,5 млн грн

Капіталовкладення згідно з Інвестиційною програмою ПАТ „Львівобленерго” у першому півріччі 2013 року склали 76,5 млн грн.
70% інвестиційних коштів спрямовано на будівництво, модернізацію та технічне переоснащення електромереж. Також Інвестиційною програмою профінансовано такі важливі напрями діяльності як зниження технологічних витрат електричної енергії, впровадження та розвиток автоматизованих систем диспетчерсько-технологічного керування, впровадження та розвиток систем зв'язку, закупівля спецтехніки, впровадження та розвиток інформаційних технологій.

    Підвищення надійності та якості електропостачання міста Львова

Інвестиції в будівництво, модернізацію та технічне переоснащення електромереж Львова у січні-червні 2013 року склали близько 10 млн грн.

У першому півріччі цього року вже введені в експлуатацію після технічного переоснащення 4,4 км кабельних електромереж напругою  0,4-10 кВ у Львові. Загалом до кінця року заплановано технічне переоснащення 13,4 км кабельних ліній міста.
Для підвищення якості та надійності споживачам центральної частини Львова триває прокладання кабельних ліній напругою 6 кВ від нової підстанції 35/6 кВ „Цитадель” до трансформаторних підстанцій у центрі міста. Загалом передбачено прокладення шести нових кабельних ліній загальною довжиною 72 км.

Триває технічне переоснащення електромереж напругою 0,4 кВ із застосуванням самоутримних ізольованих проводів у місті Львові по вул.Збоїща, Прогулкова, Утіхи, Кривчицька дорога, Низова, Березова, Розкіш, Зрубова.

    Капіталовкладення на Львівщині  

ПАТ „Львівобленерго” розпочало роботи по технічному переоснащенню двох важливих високовольтних підстанцій (ПС):

•    ПС 110/35/6 кВ  "Межиріччя", яка забезпечує електропостачання п’яти шахт Львівсько-Волинського вугільного басейну і частини міста Червонограда;
•    ПС 35/10 кВ "Дубляни-112", що є основним джерелом живлення м.Дубляни та навколишніх сіл.

Вже введені в експлуатацію повітряні лінії 0,4 кВ на самоутримних ізольованих проводах (СІП) у с.Буців Мостиського району, с.Завадів Яворівського району, с. Шоломиничі Городоцького району.
Триває технічне переоснащення електромереж 0,4 кВ із застосуванням СІП у с. Орів (х. Зимівки) Сколівського району, с. Тростянець Золочівського району, с. Присліп Турківського району, с.Гійче та с.Волиця Жовківського району.
Крім цього, продовжується технічне переоснащення кабельних ліній напругою 6 кВ у місті Червонограді.

Відповідно до Постанови Національної комісії, що здійснює державне регулювання у сфері енергетики від 25.04.2013р. № 476, ПАТ „Львівобленерго” у 2013 році реалізовує Інвестиційну програму із загальною величиною інвестицій 145,5 млн грн, в тому числі на будівництво, модернізацію та технічне переоснащення електричних мереж і обладнання  заплановано спрямувати 112 млн грн, що складає 77% від загальної суми.

Відділ корпоративних зв’язків ПАТ “Львівобленерго”

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: