Молодь побувала на екскурсії у військовій частині ВДВ

Фахівці із соціальної роботи залучили юнаків та дівчат до урочистостей з нагоди святкування Дня Високомобільних Десантних Військ.

У рамках налагодження тісної співпраці з представниками Збройних Сил та інших військових формувань України з метою популяризації військової служби шляхом організації  заходів військово-патріотичного виховання, 2 серпня працівники Львівського міського центру соціальних служб для сім’ї, дітей та молоді при підтримці  командування військової частини високомобільних десантних військ № А0284 організували екскурсію для молоді.

Під час заходу юнаки та дівчата оглянули територію військової частини, відвідали  військово-історичний музей, а також побували на урочистостях з нагоди свята.

«Це свято символізує героїзм, відважність, чесність та доброту справжніх подвигів. Враховуючи рівень безробіття, соціальні працівники прагнуть привернути увагу молоді до їх зайнятості та самореалізації шляхом залучення до військової служби за контрактом», - каже Оксана Рубай, в. о. директора Львівського міського центру соціальних служб для сім’ї, дітей та молоді.

 

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: