Будівництво нового управління для міліції Львова не збільшить безпеки на вулицях, - Хруставчук

Молодіжна громадська організація "Молодь за розвиток Львівщини" виступає проти будівництво нового відділку міської міліція Львова, натомість пропонує встановити на вулицях міста Львова відеокамери спостереження.

Про це на прес-конференції повідомив голова організації Богдан Хруставчук.

За його словами, до кінця 2014 року, згідно із рішенням Львівської міської ради, на вулиці Стрийській, 50 мають побудувати п’ятиповерхівку нового офісу львівської міської міліції.

Як повідомив Богдан Хруставчук, ціна питання становить 44,10 мільйона гривень.

Такий недешевий подарунок від депутатської більшості Львівської міської ради у світлі врадіївських подій виглядає досить підозріло, вважає громадський діяч. Він наголошує, що питання будівництва нового офісу для львівських міліціонерів не є першочерговим станом на сьогодні для львів’ян. За його словами, виглядає досить дивно, що тишком-нишком у Львові депутати посередині року знайшли у бюджеті кошти на такий подарунок для міліції.

"Виявляється, що кошти є, то чому не можна виділити їх на ті самі дитячі майданчики, чи на встановлення камер спостереження у Львові. Я сумніваюсь, що якщо на Стрийській поблизу стадіону побудують новий прозорий будинок для міліціонерів, на вулицях Львова буде безпечніше пересуватись. У нас навіть меру можуть два рази дати у морду, тому безпеки у місті це не збільшить", - сказав Хруставчук.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: