Хруставчук розповів про вихід із Партії регіонів і плани громадської діяльності (відео)

Голова МГО «Молодь за розвиток Львівщини» Богдан Хруставчує має намір співпрацювати у вирішенні соціально-політичних питань із представниками усіх політичних сил та громадських організацій.

Про це Богдан Хруставчук повідомив сьогодні на прес-конференції.

Він розповів про свій вихід із лав Партії регіонів, зазначивши, що громадська робота йому є набагато ближчою.

За словами Богдана Хруставчака, громадською роботою він займається вже багато років і ця робота у нього досить добре вдається.

«Рішення про вихід із цієї партії я прийняв особисто. Також не було жодних конфліктів із виходом – усі нормально до цього поставились», - повідомив Хруставчук. Він додав, що буде співпрацювати із усіма політичними силами й у своїй громадській діяльності має намір конструктивно критикувати як міських, так і обласних чиновників.

«Молодь за розвиток Львівщини» підтримувала мене під час моєї виборчої компанії, тому ця організація не виникла спонтанно», - повідомив Хруставчук і додав, що у лавах організації є багато молодих людей, котрі є професіоналами своєї справи.

«Я не хочу звертати увагу на політичні війни між партіями, а хочу працювати на благо громади. Будемо звертати увагу на дії чиновників міської влади, а також чиновників області», - повідомив він.

Він також додав, що не хотів робити скандалу із виходу із лав Партії регіонів, адже скандалу і не було. Хруставчук також каже, що не розглядає питання про вступ у будь-яку іншу політичну силу. Мовляв, будучи безпартійним, набагато легше співпрацювати із іншими політиками та громадськими діячами.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: