Львівська міська рада готує недешевий «подарунок» міліції

   До кінця 2014 року, рішеннями Львівської міської ради, на вул. Стрийській (біля будинку №50) мають звести п’ятиповерхову будівлю нового офісу Львівської міліції. Ціна питання – 44,10 мільйони гривень бюджетних коштів міста. Такий «недешевий» подарунок від депутатської більшості ЛМР Львівській міліції у світлі врадіївських подій виглядає підозріло.

Про це на прес-конференції повідомив голова МГО "Молодь за розвиток Львівщини" Богдан Хруставчук

Політики, опозиціонери, активно піаряться на подіях у Врадіївці: критикують правоохоронців та штурмують райвідділи міліції. Дивно спостерігати за ситуацією, коли народні депутати від опозиції мітингують біля райвідділів міліції, а їхні земляки-однопартійці в той час ухвалюють будівництво 5-ти поверхового сучасного скляного офісу для Львівського міського управління ГУ МВС України площею 4192 м2.

Обурені врадіївськими подіями львів’яни не схвалюють рішення місцевих депутатів тим паче, що проти будiвництва примiщення виступають не лише представники МГО «Молодь за розвиток Львівщини», але й мiсцевi жителi. Вони зі скаргами звертаються в різні інстанції, але їх не чують. На цiй територiї люди висадили дерева, облаштували футбольний i дитячий майданчики.

Недоцільність зведення такого дороговартісного об’єкту очевидна. У місті сьогодні є нагальніші проблеми: ремонту потребують школи, дитячі садки, дороги. Невже в таких умовах ми повинні вкладати бюджетні кошти в скляні вікна, спортзал та ігрову кімнату для Львівської міліції?

Новий офіс будується «у рамках Програми профілактики злочинності у м. Львові». В межах цієї програми було б доцільніше забезпечити безпеку мешканців та туристів – встановити веб-камери у місті, а не зводити комфортні кабінети для львівської міліції. Відомо, що сьогодні ситуація з безпекою у Львові далеко не стабільна, якщо навіть міський голова не захищений від ударів по обличчю.

Довідка: МГО «Молодь за розвиток Львівщини» - молодіжна громадська організація, що об'єднала навколо себе людей, які прагнуть конструктивного вирішення проблемних питань на Львівщині.
"Молодь за розвиток Львівщини" не сповідує радикальні підходи для досягнення мети, а виступає за збереження цінностей громадянського (демократичного) суспільства.

Громадська організація моніторить діяльність влади на Львівщині з метою попередження незаконних дій можновладців та захисту прав громадян.

29 липня 2013 року громадську організацію «Молодь за розвиток Львівщини» очолив Богдан Хруставчук. Таке рішення було прийняте загальними зборами. Нагадаємо, під час виборів-2012 представники МГО «Молодь за розвиток Львівщини» підтримали передвиборчу програму Богдана Хруставчука як кандидата в народні депутати. Сьогодні вони мають на  меті втілити її в життя.
Протягом року діяльності громадська організація «Молодь за розвиток Львівщини» неодноразово ставала на захист прав львів’ян. Зокрема її представники надавали безкоштовну юридичну допомогу, долучалися до захисту земель Снопківського парку, стали на захист архітектурної спадщини міста.

 

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Інші події

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: