МВС перевірить дозволи на право власності у центрі Львова (відео)

Міліція Львова ні від кого не ховається і готова давати відповіді навіть на найбільш незручні питання. Про це на брифінгу повідомив начальник Львівського міського управління міліції Сергій Зюбаненко.

Він запропонував розглянути питання у більш широкому колі, а не тільки про площу Ринок, 16.

«Це питання є проблемним не тільки по цьому об’єкту, а у нас уже є негативна історія про те, що вони час від часу піднімаються загалом по центральній частині. У законі чітко прописано, обов’язком та компетенцією повідомлять про такі випадки є органів місцевого самоврядування. За 2013 рік відкрито 13 кримінальних проваджень і всього лише 4 – за інформуванням органів місцевого самоврядування, а це їх обов’язок. Ми бачимо картину, де більше звертаються небайдужі громадяни і ми починаємо слідчі дії», - повідомив Зюбаненко.

«Дійсно, було повідомлення у Галицький райвідділ. Раз виїжджала, другий раз виїжджала слідчо-оперативна група,  дійсно нам надавались дозвільні документи, які дають право даним громадянам і цій структурі, таємній, як ви кажете, здійснювати там і проводити роботу, тобто надані документи на реконструкцію і на право власності. Коли виник конфлікт і зрозуміло, що він є цілком мотивований, було відкрито кримінальне провадження, але це треба вивчати трошка глибше – не чому воно руйнується, як так швидко і якісно ці документи були отримані», - наголосив Сергій Зюбаненко.

Він наголосив, що потрібно «копати глибше». «Те, що ви кажете, що доставляли громадян – так, це так було. Так, допитували, адже якщо відкрито кримінальне провадження, то треба опитування. Так, нам принесли документи, а тепер треба дослідити, як вони надавались. За нашою ініціативою, ми попросили: будь-ласка, на час проведення дій зупиніть проведення будь-яких робіт», - сказав Зюбаненко.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: