У Львівській облраді заслухати звіти про діяльність комунальних ЗМІ

Комісія з питань контролю заслухала звіти про роботу комунальних підприємств обласної ради

7 cерпня відбулося засідання постійної комісії з питань контролю за ефективністю виконання державних і обласних програм та рішень ради Львівської обласної ради.

Під час засідання депутати заслухали звіти про роботу обласного комунального спеціалізованого лісогосподарського підприємства "Галсільліс", комунального підприємства Львівської обласної ради  "Телерадіокомпанія "Львів - ТБ" та друкованого засобу масової інформації облради – часопису "Львівщина. Газета Львівської обласної ради" щодо роботи у 2012 році.

Керівники підприємств поінформували депутатів про фінансово-господарську діяльність та відповіли на запитання депутатів. Члени комісії прийняли рішення взяти інформацію до відома, напрацювати пропозиції до діяльності комунальних підприємств та запросити їх на чергове засідання комісії на початку вересня. Проекти рішення комісія погодила розмістити на сайті Львівської обласної ради для ознайомлення громадськості.

 Голова постійної комісії з питань контролю за ефективністю виконання державних і обласних програм та рішень ради Львівської обласної ради Оксана Юринець зазначає: „Комісія, відповідно до своїх повноважень, заслуховує комунальні підприємства, які фінансуються з обласного бюджету у рамках обласних програм. Ми пропонуємо комунальним підприємствам формат абсолютної співпраці. Ми хочемо на прикладі наших комунальних підприємств показати ефективність роботи; виправлення помилок починати зі себе; вказувати на недоліки і проблеми – про це говорити, дотримуючись публічності та гласності”.

Про це повідомила прес-служба Львівської обласної ради

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Інші події

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: