В управлінні сім’ї і молоді виявлено порушень на декілька мільйонів гривень, - Хруставчук

Фінансова інспекція у Львівській області в управлінні сім’ї і молоді Львівської ОДА виявила фінансових порушень на декілька мільйонів гривень.

Про це на прес-конференції повідомив колишній начальник цього управління, голова МГО "Молодь за розвиток Львівщини" Богдан Хруставчук.

Під час прес-конференції Богдан Хруставчук розповів про причини свого звільнення із цієї посади. За його словами, він прийшов в управління м’яко кажучи, "навести у ньому лад", але цього не вдалось зробити.

"Був указ Президента України про реорганізацію цього управління. Частина йшла під управління освіти, а частина - під соціальну політику. Було дуже багато скарг і як тільки я прийшов в управління, одразу прийшла і фінансова інспекція, у народі відома як КРУ і сиділа там практично весь час перебування на посаді. Можете дати запит і хай ця структура повідомить, які там порушення виявила", - розповів Хруставчук.

За його словами, порушень виявлено дуже багато, "на декілька мільйонів гривень".

"Люди ходять у вишиванках і розказують, як вони у лапках люблять дітей. Так, уявіть собі, у такому маленькому управлінні стільки порушень", - сказав Хруставчук.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: