Забудовники надали міліції усі документи щодо площі Ринок, 16, - МВС

Забудовники площі Ринок, 16 і Староєврейської, 9 надали міліції усі документи на проведення робіт. Тепер міліція ці документи вивчатиме і вивчатиме те, наскільки законно вони отримані.

Про це на прес-конференції повідомив начальник Львівського міського управління міліції Сергій Зюбаненко.

Як повідомив міліціонер, про факти, які пов’язані із пам’ятками культури та архітектури міліцію повинні повідомляти органи місцевого самоврядування. Натомість, каже він, більшість таких повідомлень у міліцію надходить від громадських діячів та журналістів.

«Факт на площі Ринок має і адміністративний, і кримінальний характер», - каже очільник міської міліції. За його словами, було повідомленні у Галицький райвідділі міліції. Також були надані документи на реконструкцію і на право власності.

«Є кримінальне провадження. Є дозвільні документи, однак ми повинні з’ясувати, яким чином було так швидко і якісно вони отримані», - повідомив Зюбаненко.

Він також додав, що міліція справді допитувала учора громадян на площі Ринок. «Так, допитували, так, забирали людей. Якщо є відкрите провадження, то ми зобов’язані зібрати покази і дослідити походження цих документів», - сказав Зюбаненко.

Він також додав, що на час перевірки буде зупинено проведення будь-яких робіт.

 

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: