Шемчук вимагає звільнення голови Турківської РДА через бюджетні путівки в «Артек»

Голова Львівської ОДА Віктор Шемчук учора ввечері підписав подання на звільнення голови Турківської РДА Володимира Гребенюка, який за бюджетний кошт відправив двох дітей на оздоровлення та відпочинок у МЦД «Артек».

Про це голова Львівської ОДА Віктор Шемчук повідомив сьогодні під час засідання колегії Львівської ОДА.

Члени колегії заслухали інформацію про хід оздоровлення дітей області у 2013 року. Виконувач обов’язків директора департаменту з питань освіти, науки, сім’ї та молоді Львівської ОДА Романа Бабія, який наголосив, що на Львівщині у 2013 році буде оздоровлено та надано відпочинок 70,4% дітей, а планка оздоровлення виконується на 40,2%.

Натомість голова Львівської ОДА Віктор Шемчук перебив Романа Бабія і наголосив, що прокуратурою Львівської області за результатами проведеної перевірки виявлено низку крикучих порушень при оздоровленні дітей.

«Далі я буду читати тільки найбільш кричущі», - сказав голова Львівської ОДА Віктор Шемчук і наголосив, що ще вчора підписав подання на звільнення голови Турківської РДА.

«Скажу відверто: мені здавалось, що в Україні такого заповідника корупції і цинізму вже немає, але виявляється, що я помилявся. І на жаль, такий цинізм має місце на Львівщині», - сказав Віктор Шемчук.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Інші події

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: