У Львові не дали встановити літній майданчик

Сьогодні мешканці міста Львова та члени ГО «Ідея Нації» не дали встановити літній майданчик пабу по вулиці Лесі Українки, 15, оскільки впевнені, що у закладу сфальсифіковані документи на літній майданчик.

Люди стурбовані тим, що в разі потреби під будинок не зможе під’їхати ані «швидка», ані інша спеціальна техніка. Також висловлюють обурення нічним шумом під вікнами, який доноситься з літнього кафе до 2.00 год. ночі.

Також хочемо зазначити, що правоохоронні органи, які прибули на місце – намагалися залякувати мешканців міста, журналістів та громадських активістів. Натомість до порушників закону, а саме представників пабу навіть не намагалися підходити.

«Сьогоднішня ситуація з підробними документами від власників пабу, тиском правоохоронних органів на мешканців, журналістів і громадських активістів є прямим свідченням того, що в Українській державі сьогодні діє корупція та покривання незаконних дій зі сторони контролюючих органів. Свідченням цього є те, що прибувши на місце події правоохоронні органи проігнорували те, що мешканці не давали згоди на встановлення літнього майданчику власникам пабу, а значить їхні підписи є сфабриковані. Натомість міліція цікавилась і намагалась записати дані мешканців, журналістів та громадських активістів» – заявив учасник подій, Голова Проводу ГО «Ідея Нації» Остап Стахів.

На даний момент мешканці пишуть колективну скаргу на паб, що знаходиться у їхньому будинку.

Про це повідомила прес-служба громадської організації.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: