На перехресті вулиць Стрийської - Наукової змістять МАФи

Як розповів в.о.начальника управління капітального будівництва Ігор Фалюта, сьогодні, 12 серпня у Львові розпочинають роботи з будівництва правоповоротного з’їзду на перехресті вул.Наукова – Стрийська.

«Будівництво окремих дугоподібних з’їздів з вул.Наукової на Стрийську здійснюється для того, щоб розвантажити перехрестя. Авто зможуть потрапити з вул. Наукової на вул.Стрийську, минаючи перехрестя. Ширина  з’їзду сягатиме 6 м. Роботи не впливатимуть на рух транспорту, оскільки проводитимуться в зеленій зоні. Вони не складні, там немає комунікацій. Новозбудований з’їзд буде покритий двома шарами асфальту. Також буде збудована заїзна кишеня для громадського транспорту та платформа для пасажирів. Доведеться трохи змістити МАФи, що там розташовані», - розповів Ігор Фалюта.

Також будуть влаштовувати розширення з вул.Стрийської на вул.Наукову. Роботи, які виконуватиме ВАТ «ШРБУ-65», планують закінчити до кінця вересня. «Вартість робіт – 4 млн грн. Це субвенцій ні кошти», - зазначив Ігор Фалюта.

Відповідно до проекту, передбачено збудувати з’їзди з боку вул.Хуторівки, однак через брак фінансування ці роботи виконуватимуть в наступному році.

 

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: