Правоохоронці повинні перевірити інформацію щодо розкрадання львівської бруківки, - депутат

Перевірити  інформацію щодо розкрадання львівської бруківки із вулиці Пекарської повинні правоохоронні органи. Адже винні мають понести відповідальність. Про це говорить депутат Львівської обласної ради Олег Баран.

Як каже обласний обранець, впродовж останніх тижнів у львівських ЗМІ почала ширитись інформація про розкрадання бруківки на вулиці Пекарській, де ведуться ремонтні роботи. Громадськість та місцеві мешканці обурюються, мовляв, бруківку крадуть і посеред білого дня. Тим часом, ні мерія, ні правоохоронні органи жодних коментарів щодо даної ситуації не надають.

«Саме старовинна бруківка – одна із візитних карток нашого міста. Це історія, яка несе у собі неймовірну вагу. Тож розкрадання цієї історії – неприпустима річ. Відтак, правоохоронні органи повинні перевірити інформацію щодо крадіжок бруківки на вулиці Пекарській та у випадку її підтвердження, притягнути винних до відповідальності», - каже Олег Баран.

За словами депутата, зі скаргами  щодо розкрадання старовинної бруківки  до нього  також звернулося кілька мешканці нашого міста. «Для з’ясування ситуації, я готую відповідний депутатський запит до місцевих правоохоронних органів», - підкреслив депутат.

Прес-служба депутата Львівської обласної ради Олега Барана.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: