Галицька РА визначить суму штрафу за «шоколадну» атракцію «у якийсь четвер»

Львівська міська рада склала протокол про порушення на встановлення додаткового декору на пам’ятці архітектури – будинку по вулиці Себрській, 9.

Про це на прес-конференції повідомила начальник управління охорони історичного середовища Львівської міської ради Лілія Онищенко.

«Протокол про порушення направлений на розгляд адміністративної комісії, яка діє при Галицькій районній адміністрації», - повідомила Лілія Онищенка.

Заступник голови Галицької районної адміністрації Андрій Зозуля наголосив, що засідання комісій проводиться кожного четверга. За його словами, розгляд цього протоколу відбудеться на черговому засіданні комісії після офіційного надходження документу.

Лілія Онищенко додала, що комісія приймає рішення про розмір накладання штрафу і пропонує власнику самостійно демонтувати цю конструкцію. Якщо він самостійно цього не зробить, то тоді може бути прийняте рішення про її примусовий демонтаж.

«Ми наразі не можемо визначити, що це є – це не є ані реклама, ані вивіска, тому що там немає контактної адреси чи торгової марки. Самі власники називають це додатковим декором будинку», - повідомила Лілія Онищенко.

Нагадаємо, у Львові для туристів пропонують нову «шоколадну» розвагу: прямо поверх будинку на вулиці Сербській буде литись шоколад, який, за задумкою організаторів, має привабити ще більшу кількість туристів до Львова.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Інші події

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: