Інспектор ДАІ погрожує жінці (Відео)

За останній час ми всі, мало не кожного дня, маємо можливість переконуватися в елементарному незнанні правил дорожнього руху, в першу чергу, самих працівників ДАІ. Всеукраїнська операція "Банкрут" нещодавно показала, що жодна зупинка інспектором транспортного засобу не обійшлася без порушень. Тобто можна сміливо говорити про професійну неграмотність доброї половини працівників ДАІ.

Але, коли до елементарного незнання додається ще й хамство -  це вже сміливо можна трактувати як злочин при виконанні службових обов'язків.

На цьому відео видно, як інспектор ДАІ Тарас Валерійович Мельник не знає елементарних правил дорожнього руху, цитуємо відповідний пункт правил:

18.1 Водій транспортного засобу, що наближається до нерегульованого пішохідного переходу, на якому перебувають пішоходи, повинен зменшити швидкість, а в разі потреби зупинитися, щоб дати дорогу пішоходам, для яких може бути створена перешкода чи небезпека.

Окрім цього, інспектор відверто погрожує пасажирці, котра з маленькою дитиною знаходиться на задньому сидінні автомобіля, затриманням та транспортуванням в райвідділ міліції за ведення відео-фіксації.  Хоча, насправді відео-фіксація  розмови працівника ДАІ з водієм дозволяється, оскільки ніде в правилах дорожнього руху не вказано про її заборону.

І третє, зверхня неввічлива поведінка інспектора ДАІ Тараса Валерійовича Мельника кидається у вічі з перших кадрів відео.

Згідно з європейськими нормами, такий інспектор вже був би звільнений і отримав би судовий позов на круглу суму з п'ятьма нулями за образу. Але у нас, інспектор Мельник і завтра і післязавтра буде демонструвати свою професійну безграмотність і недоречну зверхність.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: