Куди подіти труп домашнього улюбленця (Відео)

Трупи померлих бездомних і домашніх тварин можуть становити  небезпеку для людей та довкілля, якщо їх не правильно утилізувати. Тому ЛКП «Лев» взяв на себе обов'язки з утилізації.

Із слів лікаря ветеринарної медицини ЛКП «Лев» Надії Уличної, труп тварин  оглядає ветеринар і пише висновок про її смерть, після чого тушка зважується і кладеться в холодильну камеру. Окрім того "...Якщо при огляді тварини візуально ми побачимо, що є якась небезпека чи тварина померла від інфекційного захворювання, то труп відправляємо в обласну лабораторію ветеринарної медицини для детальнішого аналізу», – розповіла Надія Улична.

Також було зазначено, що всі процедури над бездомними тваринами надаються безкоштовно, як і зазначено в статуті підприємства, а от для власників домашніх тварин процедура буде вартувати 37 грн. Утилізація кілограма трупа буде коштувати 2,02 грн, переміщення ж рештків тварини на завод безкоштовне.

На даний момент все розраховано на те, що власник сам привезе і здасть тушку тварини на ЛКП "Лев", але найближчим часом планується впровадити послугу, за якою представники ЛКП самі будуть забирати рештки з подвір’я чи квартири.

"На разі люди, напевне, не знали куди звертатись і тому за цей час (останній місяць) було лише 2 звернення. Адреса за якою можуть звернутись господарі померлих тварин м. Львів, вул. Промислова, 56. Тел. 252-30-41."

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: