Підвали у будинку є у співвласності мешканців будинку, - юрист

Адвокат мешканців будинку на площі Ринок, 16 Ірина Бабій просить юристів бізнесмена Григорія Козловського уважніше читати українське законодавство, яке гарантує, що підвали будинку є у співвласності мешканців цього будинку.

Про це вона повідомила сьогодні на прес-конференції у Львівському прес-клубі, коментуючи вчорашню заяву бізнесмена щодо підвалів на площі Ринок, 16.

Як наголосила юрист, у Львові виникла досить неординарна ситуація, коли йде руйнація пам’ятки культури національного значення 16 століття. За її словами, у самому центрі Львова була спроба захоплення підвалів, а «пан Козловський зруйнував несучу стіну у будинку».

Нагадаємо, учора під час прес-конференції сам бізнесмен заявив, що його люди не руйнували несучої стіни будинку. За його словами, це зробили люди екс-депутата Львівської обласної ради, мешканця однієї із квартир на площі Ринок, 16  Володимира Креховецького.

Водночас, відповідаючи на запитання журналістів, хто із мешканців оплачує послуги юриста, Ірина Бабій наголосила, що працює на громадських засадах у якості надання благодійної допомоги мешканцям.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: