50 видатних фотографій журналу National Geographic покажуть у Палаці мистецтв

Найбільш пам’ятні та знамениті фотографії журналу National Geographic за всю його 125-річну історію покажуть на виставці «50 видатних фотографій National Geographic» у Львівському Палаці мистецтв. Відкриття виставки 20 серпня о 16:00. Триватиме виставка до 8 вересня.

Від незабутньої афганської дівчинки Стіва Мак-Каррі до знакових кадрів Джейн Ґудолл та шимпанзе Ніка Ніколса, і до ніколи раніше не бачених краєвидів Мекки Томаса Аберкромбі – виставка містить деякі з найбільш пам’ятних та знаменитих фотографій журналу National Geographic за всю його 125-річну історію.

На додаток до фотографій у тому вигляді, як вони були представлені в журналі, відвідувачі виставки дізнаються історії за кадром та більше інформації про самих фотографів. Також разом з деякими фотографіями можна буде побачити послідовність зображень, які фотограф знімав у пошуках ідеального кадру.

На відкритті виставки буде присутній заступник головного редактора журналу National Geographic Україна – Дмитро Губенко.

Довідка: Sanoma Media Україна та Національне географічне товариство запустили українське видання журналу National Geographic – офіційного журналу товариства.

Українське видання публікуватиметься українською мовою і стане 39-м виданням журналу National Geographic локальною мовою. National Geographic Україна надасть читачам доступ до оригінальних публікацій, які є стандартом досконалого репортажу та фотографії більше ста років. Стартовий наклад журналу становить 25 000 примірників, вартість – 25 гривень, територія розповсюдження – Україна. Формат – 175 х 255 мм. Мова видання – українська. Періодичність – один раз на місяць.

«Цього року National Geographic відзначає 125-річчя і ми горді запропонувати українським читачам журнал, який говорить з ними їхньою мовою. Нове видання буде пропонувати місцеві контент та зображення, які знаходитимуть відгук в українського читача, – каже Терренс Адамсон, виконавчий віце-президент Національного географічного товариства. – З кожним номером ми сподіваємося розширювати нашу аудиторію та повторити успіх, який ми бачимо з іншими нашими виданнями місцевими мовами».

«Це легендарний журнал, який був піонером фотожурналістики у світі, і він залишається еталоном якості для більшості журналістів. Перед українською редакцією стоїть завдання робити матеріали, що відповідають високим вимогам National Geographic. І ми сподіваємося, що нове видання зацікавить читачів і позитивно вплине на ринок у цілому», – каже Ольга Вальчишен, головний редактор National Geographic Україна.

Виходячи англійською мовою з 1888 року, журнал National Geographic публікує глибокі редакційні дослідження культури, природи, науки і техніки. Журнал щомісячно охоплює понад 60 мільйонів читачів по всьому світу. На додаток до англійського видання на сьогодні журнал видається 38-ма місцевими мовами. Восени 2012р. видання локальними мовами були запущені в Ірані, Монголії, Латвії та Грузії.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: