Львівська облрада затвердила конкурсну раду "Четвертої влади"

 14 серпня відбулося засідання постійної комісії з питань культури, історико-культурної спадщини, духовного відродження та засобів масової інформації Львівської обласної ради, повідомляє прес-служба Ради.

Депутати внесли редакційні зміни до положення про проведення обласного конкурсу журналістики "Четверта влада" та затвердили персональний склад конкурсної ради. Також депутати прийняли рішення винести на розгляд сесії проект рішення „Про внесення змін до Регіональної програми сприяння розвитку інформаційного простору та громадянського суспільства на 2013 рік”.

Окрім того, депутати розглянули низку звернень щодо ювілейних дат у 2014 році. Комісія вирішила повернутися до розгляду цього питання після узагальнення пропозицій з управління з гуманітарних питань і зовнішніх зв'язків Львівської обласної ради та з департаменту інформаційної діяльності та комунікацій з громадськістю обласної адміністрації.

Розглядаючи питання про вшанування героїчного чину Мирослава Січинського, комісія вирішила рекомендувати Департаменту інформаційної діяльності та комунікацій з громадськістю Львівської обласної державної адміністрації провести громадські обговорення з цього питання.

Загалом депутати розглянули понад 30 заяв та звернень.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Інші події

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: