На Львівщині відтермінували реалізацію "культурної" програми

Василь Пісний провів засідання конкурсної комісії з реалізації

обласної Програми розвитку культури

14 cерпня перший заступник голови Львівської обласної ради Василь Пісний провів засідання конкурсної комісії з реалізації обласної Програми розвитку культури на 2013 рік, повідомляє прес-служба ради.

Під час засідання члени конкурсної комісії заслухали та розглянули заявки, які надійшли цьогоріч на конкурс, оголошений Львівською обласною радою.

Члени конкурсної комісії відзначили високий рівень підготовки матеріалів, які подали учасники на конкурс.

Однак, оскільки відповідно до рішення  Львівської обласної ради № 758 від 16 травня 2013 року «Про затвердження Програми розвитку культури на 2013 рік», до обласної Конкурсної комісії з реалізації обласної Програми розвитку культури на 2013 рік подаються матеріали переможців районних конкурсів,  конкурсна комісія прийняла рішення скерувати листи головам районних рад та районних державних адміністрацій терміново усунути всі недоліки з організації виконання умов конкурсу і надати на розгляд Комісії копії протоколів із переліком переможців районного конкурсу. Також комісія прийняла рішення продовжити термін оголошення результатів конкурсу з реалізації обласної Програми розвитку культури на 2013 рік до 1 вересня цього року.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: