Відбулась робоча зустріч щодо підготовки заявки Львова на проведення Зимової Олімпіади 2022 року

У Львові відбулась розширена робоча зустріч щодо підготовки заявки Львова на проведення зимових Олімпійських та Паралімпійських ігор 2022 року. Участь у нараді взяли керівники міста та області, очільники профільних департаментів та управлінь Львівської міської ради та Львівської обласної державної адміністрації, голови федерацій зимових видів спорту, представники ГО «Олімпійська надія», а також міжнародні експерти, які залучені до підготовки заявкового документа Львова.

«Ми розглядаємо підготовку та подання заявки на проведення зимових Олімпійських ігор 2022 року у Львові не як окремий процес, а як процес сталого розвитку нашого міста з точки зору покращення комфорту для мешканців, вдосконалення інфраструктури та росту Львова. Впродовж наступних днів ми повинні напрацювати кістяк програми, чітко окреслити сильні сторони міста як заявника, щоб врахувати ці моменти восени, під час подання заявки», - наголосив перший заступник міського голови Львова Олег Синютка.

У програмі заплановано огляд існуючих об’єктів у Львові та пропонованих ділянок для будівництва нових, а також виїзд на навчально-спортивну базу (НСБ) «Тисовець», де відповідно до Розпорядження КМУ від 10.09.2012 №701-р передбачено будівництво спортивної інфраструктури.

Марія Чубата

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: