Відомі українські спортсмени готуються до Ярмарку спорту

Вже скоро, з 26 до 28 вересня, у Львові відбудеться наймасштабніша спортивна подія року – «Ярмарок спорту-2013». Протягом трьох днів на одному майданчику знайомитимуть львів’ян зі спортом кращі спортивні клуби та секції міста. Вони проведуть майстер-класи, показові виступи та запросять львів’ян до активного способу життя.

Зірки великого спорту – це невід’ємна частина спортивного свята у Львові, адже не кожного дня випадає шанс поспілкуватися з кумирами. Відомі на увесь світ богатирі Володимир Рекша та Сергій Конюшок, Олімпійський призер з метання молота Олександр Крикун, Олімпійський чемпіон, гімнаст Валерій Гончаров уже готуються до зустрічі з львів’янами. Також на свято планують завітати Василь Вірастюк та Олександр Усик.

«Дітей, як і дорослих, варто мотивувати власним прикладом. Такі люди, як Василь Вірастюк, Олександр Крикун, Олександр Усик та інші, можуть зробити це чи не найкраще. На ярмарку кожен охочий матиме змогу поспілкуватись, потиснути руку, сфотографуватись і навіть взяти участь в майстер-класах від відомих спортсменів, що стане хорошим стимулом змінити своє життя, і замість дивану чи комп'ютера обрати здоровий спосіб життя», - каже директор «Ярмарку спорту - 2013» Юрій Огоновський.

Як розповідають організатори, унікальність проекту полягає в тому, що це єдиний захід на території України, відвідувачі якого можуть побачити показові виступи та взяти участь у майстер-класах з усіх видів спорту, представлених в регіоні. Людина, прийшовши на Ярмарок спорту, зможе за кілька годин подивитись та спробувати усі види спорту та обрати якийсь із них для себе. Відвідувачам щороку представляють близько 60 видів спорту на будь-який смак, для жінок та чоловіків, для дорослих та зовсім юних: бойові мистецтва, ігрові види спорту, силові види, танці, зимові види, водні види, екстремальні та молодіжні види, оздоровчі програми.

Довідка

Цьогоріч ярмарок відбуватиметься впродовж 3-х днів – з 26 до 28 вересня. Нагадаємо, що торік відвідуваність ярмарку перевищила 14 тис людей. Почесним учасником є львівська міні-футбольна команда «Енергія». Аналогічний Ярмарок спорту пройде також в Івано-Франківську, з 1 до 2 листопада. Почесним учасником заходу стане місцевий міні-футбольний клуб «Ураган».

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: