Жахливе вбивство у Львові: молодиця за вказівкою матері вбила свого вітчима

Про виявлення тіла 45-річного львів’янина о 15.10 годині 12 серпня 2013 року в чергову частину Шевченківського райвідділу міліції Львова повідомив лікар бригади швидкої медичної допомоги.

Під час огляду тіла на місці події судово-медичний експерт зафіксував «веретеноподібну рану довжиною 3 см з рівними краями на передній поверхні грудної клітки справа». Окрім цього правоохоронці вилучили низку речових доказів, у тому числі простирадло зі слідами крові.

З’ясувалось, що в квартирі, де було виявлено тіло померлого, проживає його 44-річна дружина та її 22-річна донька. Під час допиту падчерка зізналась правоохоронцям у вбивстві вітчима.

Дівчина зізналась, що того вечора вона, за вказівкою матері, ножем, який дала їй остання з кухонного набору, нанесла сплячому на дивані вітчиму один удар в область грудей. Після цього молодиця пішла на вулицю, віддавши ніж мамі.

Як повідомив в. о. начальника Шевченківського РВ Тарас Дзюнька, сама ж жінка стверджує, що чоловік вже декілька років не давав їй спокійно жити: часто випивав, дебоширив та виганяв з дому. В той же час сусіди по-іншому відзиваються про померлого. Не заперечують, що останній полюбляв «зеленого змія», однак не був агресивним, вів себе завжди спокійно.

- За фактом вбивства відкрито кримінальне провадження за частиною 1 статті 115 Кримінального кодексу України, - зазначив Тарас Михайлович. – Слідчі проводять усі необхідні слідчі дії, встановлюють мотиви дій затриманої та причетність матері до скоєння злочину.

Наразі тіло померлого скеровано в морг для проведення судово-медичної експертизи та встановлення причини смерті. Дівчину, яка зізналась у скоєному, допитано та затримано в порядку статті 208 КПК України.

ВЗГ ГУМВС України у Львівській області

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: