Mad Heads XL виступить на «Львівській забаві»

Організатори нового смачного фестивалю «Львівська забава» опублікували попередню програму свята. Зокрема, у «Львівській забаві» 14 вересня візьме участь найдрайвовіший український ска-гурт Mad Heads, що існує понад 20 років і за цей час відіграв сотні концертів, у тому числі, у Львові.

«Львівська забава» розпочнеться 10 вересня парадом з нагоди відкриття фестивалю. Учасники фестивалю, почесні гості та друзі міста пройдуть парадом від площі Ринок до Парку культури.

Увечері того ж дня на фестиваль запрошують футбольних вболівальників підтримати збірну України в матчі проти Англії.

На фестивалі буде організована трансляція цього важливого матчу на багатьох великих екранах – очікується, що саме в цей вечір буде вирішено, чи їде наша збірна на Чемпіонат світу. А також в цей вечір буде виступати єдиний офіційний триб`ют-гурт AC/DC – AS/DS. Гурт, який був заснований 2 роки тому, і за цей час вже дав більше 100 концертів в Україні, Росії та Білорусії, взяв участь у багатьох фестивалях.

Окрім того, щодня можна буде скуштувати смачні страви української кухні та свіжі напої від учасників фестивалю. Слід зазначити, що учасники фестивалю готують для гостей спеціальну програму із запальними танцями, співами, конкурсами та іншими розвагами.

Нагадаємо, що вхід фестиваль «Львівська Забава» - вільний.

Організатори: компанія «Events-L», компанія «Львівські ярмарки». Медіа-партнер: zaxid.net, afishalviv.net.

Прес-секретар фестивалю: Михайло Дяків, тел.: 0638326882, http://lvivzabava.com/.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: