На Львівщині в автобусах затримали двох камерунок та двох сирійців

Учора, прикордонники Мостиського загону затримали  двох громадянок Камеруну та двох громадян Сирії, які намагалися перетнути українсько-польський кордон за підробленими документами.

Двоє жінок, які їхали рейсовим автобусом «Херсон - Кельн» через пункт пропуску «Краківець», пред’явили прикордонному наряду паспорти громадян Болгарії. Проте під час здійснення перевірки поданих документів виникли сумніви щодо їх дійсності. Підозри підтвердилися, адже у ході технічного дослідження  паспортів охоронці кордону з’ясували, що вони є повністю підроблені. В подальшому жінки повідомили, що є громадянками  Камеруну.

Також у цей день у пункті пропуску «Шегині»  чоловік та жінка, які їхали мікроавтобусом «Мерседес», подали на паспортний контроль закордонні паспорти громадян Іспанії. Але згодом з’ясувалося, що обоє є громадянами Сирії.

Усіх було затримано в адміністративному порядку з метою встановлення особи і з’ясування обставин правопорушення на термін до 3 діб і поміщено в пункт тимчасового тримання Мостиського прикордонного загону, повідомляє прес-служба ДПСУ.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: