ТРК «Львів» покаже фільми Єжи Гофмана та Кевіна Коннора

гранатомет

Цими вихідними, 17 та 18 серпня, ТРК «Львів» у рубриці «Сеанс вихідного дня» пропонує глядачам переглянути дві художні кінострічки.

У суботу, 17 серпня, з 19:25 до 21:00 год. в ефірі ТРК «Львів» йтиме знаменитий художній фільм Єжи Гофмана "Прокажена". Фільм заснований на однойменному романі Хелени Мнішек та знятий 1976 року. Дія стрічки розгортається в Польщі на початку XX століття. Молода і бідна дворянка Стефанія Рудецька вчить дівчинку Люцію з дуже знатної родини Поповських. Стефанія закохується в майората Вальдемара Міхоровского, онука господаря маєтку Мачея. Вальдемар також закохується в Стефанію, кидає виклик вищому світу і оголошує Стефанію своєю нареченою…

У неділю, 18 серпня, з 18:00 до 21:00 год. ТРК «Львів» пропонує до перегляду дві частини пригодницького фільму американського режисера Кевіна Коннора «Марко Поло», знятого 2007 року. Дії фільму розгортаються в тринадцятому столітті. Торговець з Венеції на ім'я Марко Поло відправляється в подорож на Схід разом з двома священиками. Священики не наважуються ставити під загрозу власні життя, вони покидають Марко Поло в горах Паміру. Головному герою та його дядькові з батьком доводиться боротися зі снігом, піском і голодом. Чи зможуть мандрівники дістатися до центру володінь Хана?

Прес-служба ТРК «Львів»

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: