Які дороги відремонтують на Львівщині

Начальник Служби автомобільних доріг у Львівській області Михайло Гнатів під час засідання постійної депутатської комісії з питань ЖКГ та промисловості Львівської обласної ради Михайла Задорожного розповів про те, які ще дороги у 2013 році відремонтують у області.

Про це повідомляє кореспондент Дивись.info

Як повідомив Гнатів, окрім трьох кілометрів траси Київ – Чоп, яка буде завершена до кінця року у області також будуть відремонтовані траси Львів – Радехів – Луцьк, зокрема 6 кілометрів цієї дороги, на що передбачено 12 мільйонів гривень, також буде відремонтована дорога Грушів – Немирів до міжнародного пунтку перетину кордону Грушів – Будомєж. Йдеться про 5 кілометрів дороги, яку на Львівщині повинні були побудувати до проведення ЄВРО 2012. Цю дорогу заплановано відремонтувати до 1 грудня цього року.

Також, як повідомив Михайло Гнатів, будуть відремонтовані траси Львів – Тернопіль (3 кілометри дороги на межі із Тернопільською областю, а також Броди – Тернопіль  (2 кілометри, об’їзна навколо Бродів) – за 4 мільйони гривень, а також траса біля Бродів – 4 кілометри за 7 мільйонів гривень.

 

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: