Помічники Михальчишина з арматурою в руках побили двох хлопців

Сьогодні ввечері, близько години тому, четверо молодих людей, озброєних арматурою, напали на соціальний центр “Цитадель”, що знаходиться на вул. Залізничній,20 і почали бити двох хлопців, які борються з незаконними забудовами на вул. Озаркевича, Тарнавського. Про це кореспонденту Galnet повідомили очевидці події.

Вони ж і впізнали серед нападників двох  Богдана Кріля та Сергія Москалюка. Це були підлеглі народного депутата від партії ВО “Свобода” Юрія Михальчишина, яких він називає своїми “вихованцями”. Один із нападників, Сергій Москалюк, постійно супроводжує Михальчишина в якості особистого охоронця й, імовірно, є його офіційним помічником.

Нападники нанесли одному хлопцеві кілька ударів по голові, іншого били по руках та ногах. Причому вони нічого не вимагали й не погрожували, просто матюкалися. Наразі потерпілі звернуться за допомогою до лікарні.

А ось і реакція представників “Автономного опору” в соціальних мережах. “Озброєні арматурами, вони сильно побили двох активістів “Автономного Опору” та профспілки “Захист праці”, котрі там знаходились. Били вибірково людей, які активно ведуть у Львові антизабудовну діяльність. Все це відбулось на очах дівчат та декількох неповнолітніх, котрі в цей момент були на тренуванні”, – написали представники організації на сторінці ВКонтакте.

“Ми в котрий раз передаємо “народному” депутату, що не перестанемо виступати проти забудов і не дозволимо дерибанити Львів. Не дозволимо ні тобі, ні твоєму колезі регіоналу Зубику. Нас не зупинити!”,  - написали представники “Автономного опору”.

Нагадаємо, 25 червня у львівському “Прес-Клубі” активісти низки громадських організацій та рухів презентували соціальний центр “Цитадель”, де діти з малозабезпечених сімей та інших соціально незахищених верств населення матимуть можливість безкоштовно займатись спортом.

Перед початком прес-конференції, близько 10:40, на вулиці Шевченка, 18 був вчинений напад на журналістів профспілки “Захист праці” та активістів руху “Автономний Опір”. Нападниками, як зазначається в прес-службі профспілки “Захист Праці”, і тоді були підлеглі Юрія Михальчишина, зокрема й Сергій Москалюк.

Як повідомляв Galnet раніше, 18 липня у Львові під час пікету міської ради жителями міста щодо незаконних забудов відбулась сутичка. Невідомий чоловік видер з рук одного з протестувальників плакат і розірвав його. Як виявилось, це був вищезгаданий Богдан Кріль.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: