У Львові пройде благодійний концерт "20 років з любов’ю в серці"

З нагоди 20-річчя Навчально-реабілітаційного центру "Джерело" відбудеться благодійний концерт! Запрошуємо усіх небайдужих 25 вересня, о 18:00 у Львівський національний Академічний театр опери та балету ім. С.Крушельницької на виступ Національного заслуженого академічного народного хору України ім Г.Верьовки.

Цей унікальний художній колектив своїм досконалим мистецтвом презентує все найкраще з невичерпного джерела народної творчості всіх етнографічних районів України. Він привезе до Львова як нові так і старі художні номери, а неймовірна кількість костюмів, унікальний репертуар та світло створять настрій для усіх поціновувачів мистецтва. Це неймовірне поєднання музики, співу та танцю – без сумніву стане однією з найяскравіших подій вересня.

«20 років з любов`ю в серці» - назва благодійного концерту, саме так, в любові до своїх дітей, 20 років тому, батьки неповносправних дітей створили центр «Джерело».  Щорічно  200 родин,  які виховують дітей з особливими потребами, мають змогу безкоштовно проходити курси реабілітації, бути на щоденних навчальних, розвиваючих програмах Джерельного садочку, школи та майстерень для молоді. За роки своєї діяльності послугами  центру скористалось  2 500 дітей. А основне те, що цінності, які несе Джерело, змінює якість життя дітей та їхніх родин, допомагає зберегти сім’ї та змінити людей навколо.

Благодійний концерт хору імені Г. Верьовки - це один із проявів любові, підтримки та вірності до дітей з неповносправностями, який виявляють батьки, фахівці, волонтери, жертводавці, спонсори та друзі Джерела. Цей концерт має також благодійну складову. Усі кошти від поширення квитків та спонсорські  пожертви будуть скеровані на забезпечення цілей благодійної кампанії заходу  - підтримка та розвиток навчально-реабілітаційних програм для дітей з особливими потребами від народження до 35 років в центрі «Джерело».

Купити квитки онлайн можна на http://ticketclub.com.ua/ .Робімо разом добрі справи!

Afisha

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: