Конфлікт на вулиці Кримській

Відповідно до інформації управління природних ресурсів, земельна ділянка на вул. Кримській, 27-а погоджена для будівництва багатоповерхового житлового будинку для черговиків Галицької районної адміністрації. Однак мешканці, не маючи відповідних дозвільних документів, хочуть облаштувати тут дитячий майданчик.

Відповідно до Розпорядження Львівської міської ради народних депутатів від 18 серпня 1994 року №308 «Про надання Галицькій районній адміністрації земельної ділянки, дозволу на будівництво 5-ти поверхового житлового будинку на вул. Кримській,27-а в м. Львові», земельна ділянка на вул.Кримській, 27а орієнтовною площею 0,3 га визначена для будівництва та обслуговування багатоповерхового житлового будинку для черговиків районної адміністрації.

На підставі рішення виконавчого комітету міської ради від 10.03.2006 №327 «Про внесення змін до розпорядження міської адміністрації від 18.03.1994 р. №308» Галицькою районною адміністрацією виготовляється проект землеустрою щодо відведення земельної ділянки з подальшим оформленням землекористування.

«Сьогодні розробляється проект відведення цієї земельної ділянки, однак проект не затверджений і ділянка не передана, вона знаходиться у власності міста. Документи в процесі виготовлення, після чого вони повинні бути затверджені сесією міської ради.

Зважаючи на таку ситуацію, ми будемо приймати якесь спільне рішення з урахуванням думки мешканців. Для будівництва дитячого майданчика повинні бути погодження міської ради, управління молоді, сім’ї та спорту щодо його влаштування та врегульовано питання з Галицькою районною адміністрацією», - зазначив Сергій Коровайник, начальник відділу землеустрою Львівської міської ради.

Про це повідомила прес-служба ЛМР

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: