Львів представлять на туристичній виставці в Ізмірі

Як повідомляють в управлінні туризму, представники Львова візьмуть участь у туристичній виставці в рамках Міжнародного Ізмірського ярмарку, який проходитиме в Туреччині з 28 серпня до 8 вересня.

Міжнародний Ізмірський ярмарок проводиться в Туреччині (м. Ізмір) з 1931 року та є найбільшим та провідним виставковим заходом Туреччини, а місто Ізмір традиційно вважається бізнес-столицею країни та її воротами для зовнішньої торгівлі, насамперед з країнами Близького та Середнього Сходу та Африки.

«Львів матиме окремий стенд в рамках загальноукраїнської експозиції. Туристичну привабливість місто представить на цьому ярмарку вперше», - розповіли в управлінні туризму.

У 2012 році свої національні експозиції представили 27 країн світу: Україна, Польща, Німеччина, Китай, Австрія, Люксембург, Бангладеш, Бруней, Палестина, Габон, Гамбія, Конго, Кіпр, Королівство Лесото, Нігерія, Нігер, Кувейт, Кенія, Іран, Ірак, Сирія, Ліван, Об'єднані Арабські Емірати, а також країни Латинської Америки – Аргентина, Еквадор, Мексика, Перу.

Україна бере участь в Ізмірському ярмарку з 2002 року та представляє окрему національну експозицію площею від 100 до 300 квадратних метрів, на якій представляються майже всі галузі вітчизняної економіки: машино- та авіабудування, енергетична, транспортна, агропромислова, металургійна, деревообробна, туристична та інші сфери, а також наукові та інноваційні розробки Національної академії наук України.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: