Львів’ян запрошують погуляти Левандівкою

Поїздити та погуляти Левандівкою пропонують львів’янам та гостям міста у День незалежності. Святкування не повинно зосереджуватись виключно у центрі міста, - впевнені в управлінні культури ЛМР, тим паче, що Левандівка таки має що показати.  Одразу дві мандрівки - велосипедну та пішу, пропонують усім охочим.

«Святкування Дня незалежності на Левандівці починається ще з вечора 23 серпня. Ми знайшли волонтерів, добровольців, кваліфікованих людей, які пропонують 3-годинну роверову мандрівку Левандівкою. Хто має велосипед, хто цікавиться цим, кому цікавий Львів  і ця ділянка, яка називається Левандівка, запрошуємо на веломандрівку. Буде мандрівка ще одна – піша, 24-го вдень. Це будуть такі соціальні екскурсії саме цією ділянкою Львова, розповіді про те, як вона формувалась, хто там жив, що там відбувалось, як формувалась історія Левандівки», - розповіла Ірина Подоляк, начальник управління культури ЛМР.

23 серпня – роверова мандрівка Левандівкою триватиме  3 години, з 18.00 до 21.00 год. Місце збору – біля ресторану «Тарон», на перехресті перед Левандівським мостом. Пункт завершення мандрівки – Народний дім на Білогорщі. Максимальна кількість учасників – до 20 осіб. В часі екскурсії учасники побачать і почують про: шанець часів кінця XIX ст., австрійську Левандівку, Левандівку 20–30-х рр., сакральні споруди, Південно-західний колектор, міфи і байки Левандівки, а також про багато чого іншого. Участь безкоштовна. Запис на мандрівки проводиться до 23 серпня за номером тел. 097 65 33 710.

24 серпня – піша мандрівка святковою Левандівкою. Тривалість – до 2-х годин. Місце збору – біля Поліклініки, вул. Суботівська (маршрутки 13, 17, 18, 20, 23. Зупинка «Поліклініка»). Пункт завершення мандрівки – Левандівське озеро. Максимальна кількість учасників – до 20 осіб. Охочі побачать і почують про: австрійську Левандівку, Левандівку 20–30-х рр., сакральні споруди, міфи і байки Левандівки, а також про багато чого іншого. Участь безкоштовна. Запис на мандрівки проводиться до 23 серпня за тел. 097 65 33 710 (Остап).

Водночас на День незалежності на Левандівці з 11.00 год відбудеться великий концерт – це буде веселе родинне свято у Левандівському парку.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: