На День незалежності на площі Ринок звучатиме жива музична квадросистема

День незалежності у Львові. У суботу, 24 серпня, о 9 годині на площі Ринок у Львові відбудеться унікальний музичний перфоманс, який присвячений Дню незалежності України. У центрі міста просто неба розміститься «Жива музична квадросистема», яку утворять 4 струнні квартети музикантів з оркестру «Віртуози Львова».

Зустріти 22-гу річницю Незалежності України пропонують зі святковою кавою та живою музикою.  На «Ранок Незалежності» львів’ян та туристів організатори запрошують в уявний епіцентр «живого звучання». Слухачі зможуть послухати класичну музику у виконанні одночасно 4-х квартетів, які оточать їх зусібіч, утворюючи унікальний, живий ефект звукової квадросистеми. Ранок Незалежності можна буде зустріти в оточненні звуків музики, з друзями за філіжанкою ранкової святкової кави.

«Ранок незалежності  - з 9.00 до 10.00 год ранку на площі Ринок перед входом до Ратуші буде грати наш чудесний камерний оркестр «Віртуози Львова» в живій квадросистемі. Тобто, по чотирьох боках будуть стояти квартети, буде одночасне звучання, посередині будуть стояти столики і буде вранішня львівська кава. Ми вирішили, що це гарно, симпатично, правильно такий «Ранок незалежності» мати у Львові і ми сподіваємось, що це буде приємно і львів’янам, і гостям цього міста», - розповіла Ірина Подоляк, начальник управління культури ЛМР.

Оркестр «Віртуози Львова» та управління культури ЛМР запрошують послухати музику «з середини»!

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: