У Львівській політиці буде ще один гравець?

Учора, 16 серпня, у Сихівському районі Львова було створено перший оргкомітет первинного осередку нового політичного обєднання СИЛА ЛЮДЕЙ

Місто Лева вже має перший осередок політичної ініціативи СИЛА ЛЮДЕЙ. Осередок створено у Сихівському районі, а його головою обрано громадсько-політичного діяча, підприємця Віталія Ковтуна. Зазначимо, що Віталій Ковтун також є членом тимчасового національного оргкомітету СИЛИ ЛЮДЕЙ.

„Коли ініціатива СИЛА ЛЮДЕЙ 23 квітня цього року вийшла у публічну площину і ми озвучували наші принципи, цінності та засади, то говорили про відповідальність, дієвість. І тепер ніхто не може звинуватити нас в тому, що ми не дотримали свого слова. Ми говорили, що відвідаємо усі області України і ми це вже зробили. Ми говорили, що будемо будувати політичну силу знизу догори і тепер ми реалізовуємо цей процес. Створення первинних осередків і є частиною побудови політичної сили знизу догори.

Ми вже створили перший оргкомітет первинного осередку не лише на Львівщині, але й в усій Галичині. Бачимо, що від декларацій до конкретних дій пройшло не так багато часу. І ми будемо продовжувати свою роботу”, -- зазначив Віталій Ковтун.

„Весь цей процес завершиться заснуванням нової політичної сили, якісно іншої від того,що ми зараз спостерігаємо в українській політиці. Це буде політична сила заснована тисячами людей. І цей процес вже є незворотнім”, -- додав він.

Потрібно також зауважити, що вже найближчим часом у Сихівському районі Львова буде створено ще кілька первинних осередків СИЛИ ЛЮДЕЙ, після чого постане районний оргкомітет. Паралельно цей процес йде в решті районів міста Лева, на Львівщині та по всій Україні. Загалом нині в Україні вже створено понад 50 осередків СИЛИ ЛЮДЕЙ.

Нагадаємо, що ініціаторами створення СИЛИ ЛЮДЕЙ стали громадські діячі, місцеві депутати, представники інтелігенції, малого та середнього бізнесу з усіх областей України. Основною метою цієї ініціативи є створення нової за якістю політичної сили, котра змінюватиме країну.

СИЛА ЛЮДЕЙ — це ідея для об'єднання однодумців, яка полягає  в тому, щоб створити нову політичну силу, де членам будуть близькі такі принципи та цінності як гідність, свобода, відповідальність, справедливість, відкритість, дієвість, солідарність, конкурентність, добробут.

Членами об'єднання не можуть стати особи, які впродовж останніх десяти років були нардепами, президентами, міністрами, губернаторами, генпрокурорами, заступниками генпрокурора, суддями Конституційного суду України тощо.

Крім того, ініціатори СИЛИ ЛЮДЕЙ стверджують, що у майбутньому об'єднанні не буде одного вождя, а буде багато лідерів. Рішення прийматимуться не одноосібно, а перші особи лише виконуватимуть волю усіх представників СИЛИ ЛЮДЕЙ.

Ще одним важливим моментом, на якому потрібно наголосити, є фінансова незалежність нової політичної сили. В майбутній силі не буде не лише старих  політиків, але й жодних олігархів. Планується фінансувати діяльність за рахунок внесків та пожертв. Все фінансування буде прозоре, а відповідна інформація вже з травня з'являється на веб-сайті СИЛИ ЛЮДЕЙ.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: