У Львові відбуваються політичні репресії

Про це йдеться у спеціальній заяві «Автономного опору».

Як наголошується у заяві, учора співробітники МВС провели обшуки в трьох активістів Автономного Опору «у справі щодо плакатів з дірявим Ю.Михальчишиним».

«Раніше ми вже заявляли, що наш рух чи його активісти не мають відношення до цієї справи і спростовували заяву депутата, ніби плакати з його продірявленою фізіономією є справою рук нашого руху чи наших активістів. Також ми вже висловлювали свою версію появи цих плакатів на вулицях Львова. Ймовірно, що Ю.Михальчишин та його прихильники власноруч розклеїли плакати, щоб потім написати заяву в міліцію, звинувативши наш рух, і отримати в такий спосіб інструмент тиску на активістів Автономного Опору. Це потрібно Ю.Михальчишину для того, щоб ми припинили свою боротьбу проти забудов, схвалення яких всупереч волі місцевих мешканців просунула фракція “Свободи” в міській раді і повинна відпрацювати свої тридцять срібняків до кінця», - йдеться у заяві.

у заяві також зазначається, що раніше депутат Ю.Михальчишин боровся «проти антизабудовного руху Львова лише тим, що підсилав чинити напади на активістів своїх охоронців, які при першому нападі навіть прямо вимагали “не лізьти на Озаркевича”. Таких нападів відбулося вже два: перший 25 червня, другий вчора, 15 серпня. Тепер Ю.Михальчишин, користуючись своїм депутатським становищем, вирішив нацькувати на наш рух міліцію, написавши до МВС заяву про плакати, які ми не клеїли. Ми вважаємо це актом політичних репресії, які мають на меті завадити нашій боротьбі проти варварської забудови міста Львова партією ВО “Свобода” і великим бізнесом, інтереси якого обслуговує ця партія і особисто Ю.Михальчишин, як один з найвищих її керівників.

Однак ми не припинимо свою діяльність проти забудов, виселень робітників з гуртожитків, невиплат заробітної плати та іншого свавілля з боку капіталу проти людей праці, навіть якщо його проводить в життя “націоналістична партія, яку не можна критикувати”», - йдеться у заяві.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Інші події

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: