6 вересня у Львові буде продовжено рух громадського транспорту та працюватимуть шатл-баси

6 вересня у Львові на стадіоні «Арена Львів» відбудеться міжнародний кваліфікаційний матч на Кубок світу ФІФА 2014 в Бразилії між національними збірними командами України та Сан-Марино, повідомляє креспондент Дивись.інфо.

Аби забезпечити якісне перевезення вболівальників, буде продовжено рух громадського транспорту, посилено його склад, а також курсуватимуть додаткові експрес-маршрути з пл. Петрушевича. Про це повідомили в управлінні транспорту та зв’язку Львівської міської ради. Також мешканців і гостей міста просять користуватись громадським транспортом, обмежити заїзд приватними автомобілями, аби не створювати заторів на дорогах, що ведуть до стадіону та в центр міста.

Для забезпечення комфортного доїзду вболівальників на матч, який відбудеться 6 вересня на новому стадіоні, буде посилено роботу громадського транспорту на існуючих маршрутах (автобуси № 3А, 10, 25, 40, тролейбуси № 3, 5) та продовжено графік роботи до 01.00-01.30 год.

Буде запроваджено експрес-маршрути від пл. Петрушевича до ТЦ «Кінг Крос» та вул Вернадського, які курсуватимуть від 18.00 год. Також заплановане часткове обмеження руху приватного автотранспорту на вулицях, які провадять до стадіону з північної сторони.

Як зазначають в управлінні транспорту та зв’язку, якщо розраховувати на наповненість стадіону в 30 тис осіб, то передбачається, що громадським транспортом скористається 10,5 тис осіб, ще 9 тис осіб доїжджатимуть на стадіон власним автотранспортом.

Відтак, аби вчасно довести усіх вболівальників, до матчу збільшиться на 4 одиниці кількість тролейбусів та на 5 одиниць кількість автобусів, додатково працюватиме 12 експрес-автобусів з пл. Петрушевича.

«Така логістична схема розпрацьована на час проведення подій на стадіоні «Арена Львів». За такою ж схемою здійснювалось обслуговування вболівальників під час матчів Євро 2012», - додав Олег Вілюра, в.о. начальника управління транспорту та зв’язку Львівської міської ради.

До матчу на стадіон «Арена Львів» вболівальників перевозитимуть штатними маршрутами 12 тролейбусів та 14 автобусів. Додатково будуть працювати 12 експрес-автобусів, які курсуватимуть по мірі наповнення на пл. Петрушевича.

Аби вчасно вивезти вболівальників зі стадіону після матчу, кількість експрес-автобусів буде збільшена до 20 одиниць, кількість автобусів та тролейбусів на штатних маршрутах буде такою ж.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: