Львів’яни святкуватимуть День незалежності під улюблену музику – твори І.Богдана

День незалежності місто святкуватиме під улюблені львівською публікою естрадні та народні хіти. Заслужений артист України Ігор Богдан дарує Львову свій сольний концерт, присвячений дню народженню України.

«Ви знаєте напевно такого відомого в свій час, дуже популярного у Львові і Україні співака Ігоря Богдана, який вже багато років живе в Канаді. Він вирішив зроби Львову до Дня незалежності подарунок і подарувати свій концерт. Цей концерт відбуватиметься з 17.00 год у парку культури і відпочинку ім. Б.Хмельницького. Тому всіх тих львів’ян і гостей Львова, хто знає цю музику, хто знає цього співака, хто шанує його творчість, ми запрошуємо від його імені», - каже Ірина Подоляк, начальник управління культури ЛМР.

Ігор Богдан - автор улюблених народних та естрадних пісень, яким підспівуватимуть усі: «Покохала», «Ой заграйте, музиченьки», «I love you – Я кохаю, я люблю», «А зі мною була мила», «Гей, друзі», «Чуєш, зрадлива дівчино», «Зачаруй», «Святкова», «Струни серця», «Блукаюча зоря». А також найвідоміший хіт співака - пісня, яка стала першою сходинкою в його творчій кар’єрі – «Не сип, мила, скла».

 

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: