У Львові відкриють фотовиставку присвячену Ігорю Білозіру

У понеділок, 19 серпня, у Львові відкриють фотовиставку світлин із життя та творчості відомого композитора Ігоря Білозіра. Відкриття відбудеться о 11.00 год. у мистецькій галереї  Василя Пилип’юка, що на вул. Стецька, 3а. Експозиція триватиме до 2 вересня.

«Ми презентуємо близько сотні фотографій, які розкажуть громадськості про життя Ігоря Білозіра, про його творчість, захоплення та гастролі. Усі світлини було зроблено фотографом та товаришем композитора Володимиром Дубасом. Частину робіт ми вже експонували ще в 2005 році, але зараз до архіву було додано ще багато нових та цікавих світлин», - зазначив Юрій Кедринський, виконавчий директор Фонду імені Ігоря Білозіра.

Володимир Дубас, автор фотовиставки, розповів: «Дружив з Ігорем з 17 років, і за той час назбиралось багато світлин. Робились вони не спеціально до якоїсь конкретної події, а просто так, на згадку».

Нагадаємо, що 19 серпня о 14.00 год. у Львівському музеї-заповіднику «Личаківський цвинтар» відбудеться урочисте відкриття надгробного пам’ятника Ігорю Білозіру.

А ввечері цього ж дня о 19.00 год у театрі імені М. Заньковецької (вул. Лесі Українки, 1) відбудеться концерт пам’яті Ігоря Білозіра «Слід на землі». Пісні видатного композитора виконають відомі артисти української естради, серед яких Оксана Білозір та Антоніна Матвієнко, гурти ВІА «ВАТРА» і «19-й клас», Музична формація «ВАТРОВІ», «Піккардійська терція» та інші.

Організатор: Фонд імені Ігоря Білозіра.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: