«Зимова Олімпіада змінить Львів та область назавжди», - міжнародний експерт

Проведення зимових Олімпійських та Паралімпійських ігор 2022 року у Львові назавжди змінить місто та область. У цьому переконаний міжнародний експерт з питань підготовки заявкового документа на проведення зимової Олімпіади Гернот Ляйтнер.

«Виклики та труднощі - це те, з чим постійно стикається кожне місто, яке отримує право на проведення зимових Олімпійських та Паралімпійських ігор. Проте, подія такого масштабу приносить у регіон надзвичайно позитивні зміни. Із власного досвіду запевняю, проведення зимової Олімпіади змінить Львів назавжди», - розповів міжнародний експерт Гернот Ляйтнер.

За його словами, успіх поданої заявки залежатиме від тих рішень, які будуть прийняті впродовж наступних місяців. Мова йде і про політичні рішення, і про рішення на рівні міста, області та спортивних федерацій.

«Досвід успішної організації ЄВРО 2012 є надзвичайно цінним. Проте масштаб зимової Олімпіади є більшим, що вимагає прийняття ключових рішень вже найближчим часом», - впевнений Гернот Ляйтнер.

Нагадаємо, 5 червня 2013 року Президент України Віктор Янукович призначив Віце-прем’єр-міністра Олександра Вілкула головою оргкомітету з підготовки заявки до Міжнародного олімпійського комітету про здобуття права на проведення в 2022 році Зимових Олімпійських та Паралімпійських ігор в Україні. Змагання планують проводити у Львові, Тисовці (Львівська область) та Боржаві (Закарпатська область).

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: