Матолич доручив недопустити невиконання місцевих бюджетів

У Львівській обласній державній адміністрації відбулося засідання робочої групи з питань погашення податкового боргу, мобілізації надходжень до бюджетів усіх рівнів та ефективного використання бюджетних коштів під головуванням першого заступника голови обласної державної адміністрації Богдана Матолича.

На засіданні робочої групи заслухано питання щодо виконання розпорядження голови обласної державної адміністрації від 13 лютого 2013 року № 55/0/5-13 та стан виконання заходів щодо забезпечення своєчасної виплати зарплати, проведення розрахунків за захищеними статтями місцевих бюджетів у містах Бориславі, Дрогобичі, Самборі та Самбірському районі.

З даного питання заслухано керівництво Головного управління Міндоходів у Львівській області, спеціалізованої державної податкової інспекції з обслуговування великих платників у м. Львові Міжрегіонального головного управління Міндоходів у Львівській області, Головного управління Держземагентства у Львівській області та департаменту фінансів облдержадміністрації.

Разом з тим, на засіданні робочої групи були присутні та заслухані відповідальні особи Бориславської, Дрогобицької, Самбірської міських рад та Самбірської районної державної адміністрації.

Так, станом на 1 серпня 2013 року у м. Борислав проведено заходів на загальну суму 0,8 млн. грн., з них, економія бюджетних коштів від запровадження жорсткого режиму економного використання енергоносіїв та інших заходів з економного і раціонального використання бюджетних коштів склала 0,5 млн. гривень.

У м. Дрогобичі станом на 1 серпня 2013 року проведено заходів на загальну суму 1,7 млн. грн., з них, удосконалення мережі бюджетних установ та упорядкування штатної чисельності працівників, економія від запровадження жорсткого режиму економного використання енергоносіїв та інших заходів з економного і раціонального використання бюджетних коштів – 1,0 млн. гривень.

Станом на 1 серпня 2013 року у м. Самбір проведено заходів на загальну суму 1,4 млн. грн., з них, скорочення непершочергових видатків та інших заходів з економного і раціонального використання бюджетних коштів – 0,9 млн. гривень.

У Самбірському районі проведено заходів на загальну суму 3,3 млн. грн., з них, удосконалення мережі бюджетних установ і упорядкування штатної чисельності працівників, скорочення непершочергових видатків та інших заходів з економного і раціонального використання бюджетних коштів – 2,3 млн. гривень.

За результатами розгляду питання керівникам Бориславської, Дрогобицької, Самбірської міських рад та Самбірської районної державної адміністрації доручено надати керівництву облдержадміністрації пропозиції з виходу із ситуації, яка склалася з наповненням бюджету, віднайти резерви та вжити заходів щодо недопущення невиконання розрахункових показників за доходами до місцевих бюджетів.

Нагадаємо, Розпорядженням голови обласної державної адміністрації головам районних державних адміністрацій та міським головам міст обласного значення було доручено забезпечити виконання плану заходів з наповнення місцевих бюджетів, економного та раціонального використання бюджетних коштів, посилення фінансово-бюджетної дисципліни у 2013 році.

 

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: