На День Незалежності львів’янам подарують концерт улюблених хітів української естради (фото)

День Незалежності України місто Львів святкуватиме під улюблені публікою естрадні та народні хіти Ігоря Богдана. Заслужений артист дарує Львову свій сольний концерт, присвячений дню народженню України. Концерт відбудеться о 16.00 год у парку культури і відпочинку ім. Б. Хмельницького 24 серпня.

Ігор Богдан – відомий співак, Заслужений артист України. Працював у ВІА «Ватра» (складу І. Білозіра), гурті Олега Кульчицького, гурті «Галичани». Нині проживає в Канаді. Кавалер ордена «За заслуги» ІІІ ступеня. Час від часу приїжджає з концертами в Україну. Цьогоріч своїм землякам співак дарує безкоштовний концерт, де звучатимуть його нові пісні, та ті, які були відомі ще до незалежної України.

«Я пригадую свої виступи в кінці 80-х, коли ми першими почали відроджувати релігійні пісні, стрілецькі, пісні УПА, я пригадую цей настрій, цих людей, і тепер мені просто цікаво - виросло нове покоління, як батьки передали оцю любов до мови, до пісні, до історії, до традицій. Тому я побудував свою програму так: це буде блок патріотичних пісень, блок народних пісень, і блок сучасних пісень. На завершення будуть найпопулярніші мої шлягери, прозвучать нові пісні і ті, які люди знають та просять»,  – розповів Заслужений артист України Ігор Богдан.

Співатиме на сцені не лише Ігор Богдан. Співак каже, хотів запросити своїх давніх друзів, з якими працював ще понад 20 років тому. На ініціативу безкоштовно подарувати львів’янам музичне свято зголосились Заслужений діяч естрадного мистецтва України Зеновій Гучок, львівський гурт «Земляки», та добре знаний гурт «Галичани».

«Я ліричний співак, але естраду люди знають і її я буду співати також. Буде і «Дика ружа» і «Вечірня зоре». Наші стилі з Ігорем Богданом відрізняються, але в загальному це є традиційна українська естрада, тому концерт буде в одному форматі», - каже Зеновій Гучок, заслужений діяч естрадного мистецтва України.

«Гурт «Земляки» - це колектив Львівської залізниці, нам надзвичайно буде приємно працювати на День Незалежності з такими великими метрами. Ми будемо виконувати авторські пісні, в нас є два композитора, аранжувальники, які з нами працюють. Це будуть всі українські патріотичні пісні на слова Ярослава Музики, багато буде і про любов пісень, ми запрошуємо усіх львів’ян прийти нас послухати», - каже Роман Остапчук, керівник гурту «Земляки».

Нагадаємо, цього року Україна святкує 22 роки з дня проголошення незалежності. З нагоди цього свята у Львові 24 серпня відбудуться різнопланові заходи у різних частинах та локаціях. Концерт класичної музики, святкові концерти, майстер-класи і флеш-моби на Сихові та Левандівці, концерт у парку культури – і ще багато іншого чекає львів’ян та гостей міста Лева 24 серпня, у суботу.

Концерт Ігоря Богдана розпочнеться о 16.00 год у парку культури ім. Б.Хмельницького.

IMG_8596 IMG_8604 IMG_8606 IMG_8609

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: