Кличко вважає, що має реальні шанси стати Президентом

Лідер партії УДАР Віталій Кличко самостійно поділиться своїми планами про участь у виборах президента сьогодні, у вівторок, у місті Львів. Таку заяву було зроблено прес-службою політика, так як журналіст сайту WBC неправильно передав слова боксера, який прозвучали під час зустрічі з Хосе Сулейманом, президентом WBC (Всесвітньої боксерської ради), в місті Мехіко.

На офіційному сайті Всесвітньої боксерської ради розміщена цитата боксера-політика з інтерв'ю з мексиканськими мас-медіа.

У цитаті Кличко зазначив, що до президентських виборів ще досить багато часу, але робота над організацією виборчої кампанії вже розпочата. Кандидатів на посаду глави держави є чимало, але мало хто з них мають реальні шанси виграти вибори.

До таких кандидатам відніс себе і Кличко. Боксер заявив, що хоче вести Україну до розвитку і поліпшенню, у політика навіть вже є план, як це здійснити, він знає всі проблеми, які є в країні: економічне становище і корупція. На кожну проблему у нього вже є відповідь, але це відбудеться поступово, з часом.

Вже повідомлялося, Віталій Кличко, збирається на наступних президентських виборах балотуватися на пост глави держави.

На ринг відомий боксер, чемпіон світу з боксу за версією WBC, повернеться не раніше 2014 року, оскільки у нього була травма кисті правої руки, повідомляє "Хроніка.інфо".

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: