На Львівщині прикордонники помітили малий літальний апарат

Вночі під час перевірки державного кордону прикордонники відділу «Краківець» Мостиського загону помітили малий літальний апарат. Прикордонний наряд почув шум двигуна літального апарата, а потім і сам дельтаплан, який прямував до Польщі, а згодом в зворотному напрямку.

Про виявлення в повітряному просторі маломірного літального апарату прикордонники одразу ж повідомили підрозділи протиповітряної оборони, взаємодіючі підрозділи, а також польських колег.

Внаслідок проведених заходів від суміжної сторони невдовзі була отримана інформація про виявлення та затримання поблизу населеного пункту Домброва  двох громадян Польщі з 4 пакунками цигарок, які, можливо, причетні до незаконної переправи тютюнових виробів повітряним шляхом.

Для відслідковування маршруту руху літального апарату та подальшого ведення моніторингу повітряного простору охоронцями кордону Мостиського та Львівського прикордонних загонів наразі проводяться пошукові дії з метою встановлення місця зльоту й посадки малого літального апарату та осіб, які причетні до даної протиправної діяльності, повідомляє прес-центр ДПСУ.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: