«Олімпійське літо» на Сколівщині (фото)

Цими днями справжнє спортивне свято відбулося в дитячому позаміському закладі оздоровлення та відпочинку «Старт» Львівської міської ради в с.Коростів Сколівського району Львівщини.

Т.в.о. директора табору, учитель фізкультури Ніна Лалак особливо раділа черговій дитячій зміні – адже в мальовничу гірську місцевість Сколівщини прибули 110 вихованців ДЮСШ міста Львова разом зі своїми тренерами.

Вихованці відділень футболу (юнаки та дівчата), фехтування, веслування, акробатики, спортивного орієнтування, боксу (юнаки та дівчата), дзюдо разом з провідними дитячими тренерами Львова Анатолієм Хмелевським (фехтування), Ганною Михальською (дзюдо), Романом Гривянком (веслування) Богданом Голотком (акробатика), Тетяною Гринишеною (футбол) в рамках Всеукраїнської акції «Олімпійське літо» змагалися в настільному тенісі, волейболі, баскетболі, футболі, шахах, шашках; визначили кращих в «Олімпійській вікторині» та провели кілька спортивних «майстер класів».

Почесні гості свята – член виконкому відділення НОК України у Львівській області, заступник начальника Львівського обласного управління Комітету фізичного виховання і спорту МОН України Ярослав Гаврих та директор львівської ДЮСШ № 9 Віктор Нерода вручили переможцям та призерам табірної спартакіади книги олімпійської тематики, значки та ручки від НОК України, а також розповіли про останні спортивні досягнення спортсменів Львівщини на міжнародній арені.

IMG_5380 IMG_5387 IMG_5400 IMG_5432

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: