У Дрогобичі звершився чемпіонат України з велосипедного спорту (шосе) серед юніорів

18 серпня в місті Дрогобичі на Львівщині завершилася багатоденна шосейна велогонка за програмою чемпіонату України з велосипедного спорту серед юніорів.

В рамках цих змагань з нагоди відзначення Дня Незалежності України відбувся також відкритий чемпіонат СДЮШОР з велоспорту “Медик” (Дрогобич) на призи ЗМС У Ярослава Поповича.

Змагання проводилися на шосейних дорогах довкола Дрогобича та вулицями стародавнього міста Львівщини. У програмі чемпіонату відбулися – гонка пролог на 2 км; групова гонка 112 км; гонка на час 25 км; групова гонка 103 км; групова гонка 90 км.

Головний суддя змагань – суддя національної категорії Володимир Набойщіков (м. Львів).

Змагання відбулися за підтримки Державної служби молоді та спорту України, федерації велосипедного спорту України, управління з питань фізичної культури та спорту Львівської облдержадміністрації та Львівської обласної федерації велосипедного спорту.

Серед кращих виявилися: Назар Лагодич, Віталій Захарін (Київська область); Юрій Поляков, Гладиш Роман (Львівська область); Микита Зубенко, Анатолій Будяк (Донецька область) та ін.

В змаганнях на призи Я. Поповича відбулися: індивідуальна гонка на час 12,5 км (юнаки,молодші юнаки, юніорки, молодші дівчата) та індивідуальна гонка на час 25 км (жінки), де відзначилися Маркіян Параняк, Василь Лешкович, Юлія Скрипкіна, Марія Ямельницька (Львівська область); Вадим Панасюк (Рівненська область); Ганна Соловей (Луганська область).

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: