День Незалежності у Львові покажуть у прямому ефірі

Сміття
фото - ілюстративне, архів

23 серпня 2013 року в ефірі ТРК «Львів» відбудеться пряма трансляція урочистостей з нагоди 22-ї річниці Незалежності та Дня Державного Прапора України.

Зокрема, о 9:00 год. на території телестудії ТРК «Львів» за адресою: вул. Високий Замок, 1, відбудеться урочисте підняття Державного Прапора України.

Також глядачі ТРК «Львів» о 9:55 год. спостерігатимуть за урочистою церемонією підняття Державного Прапора України, що відбудеться у Львові на території проїжджої та пішохідної частини, скверу навпроти приміщення Львівської облдержадміністрації.

Церемонія пройде за участі керівництва облдержадміністрації, обласної ради, Львівської міської ради, представників засобів масової інформації, творчих колективів та громадськості.

О 10:00 год. урочиста церемонія підняття Державного Прапора України пройде і в Академії сухопутних військ імені гетьмана Петра Сагайдачного по вул. Гвардійській, 32.

Закінчиться святкування в цей день урочистою академією з нагоди 22-ї річниці Незалежності України, що відбудеться у Львівському національному академічному театрі опери та балету ім. С.Крушельницької та транслюватиметься на ТРК «Львів» з 18.00 до 20.00 год.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: